Friday Night Live met Rockers Reunion presents a Bob Marley Tribute 25 okt

Op vrijdag 25 oktober Friday Night Live met Rockers Reunion presents a Bob Marley Tribute! Vanaf 22.45 uur kun je gratis naar binnen.

Rockers Reunion is de nieuwe band bestaande uit (voormalig) leden van de Rootsriders, die de bekende Tribute 2 Bob Marley shows doen. Een avond vol reggae music waarbij bekende en onbekende songs van Bob Marley ongekend goed gepresenteerd worden als in de hoogtijdagen van de legende zelf. Hiermee tourden ze jarenlang door heel Nederland maar ook in landen als Zuid-Afrika, Tanzania, Swaziland, Turkije en de Caribisch eilanden maakt de band naam en worden shows massaal bezocht. Nadat Rootsriders frontman Junior Tecla in 2011 besloot om terug te keren naar zijn thuisland Curacao maakte de band een transformatie door en volgden bezettingswisselingen.

In de nieuwe band Rockers Reunion komen veel leden van de oude Rootsriders samen om hun eer te bewijzen aan reggae en aan Bob Marley en in hun kielzog komen er verschillende zangers het podium beklimmen om hun bijdrage te leveren. Zangers als Steven de Geus (dit jaar in het team van Ilse de Lange bij TVOH), supertalent Ashwin Jay Dee en Tjerk Schoonheim zijn er sowieso bij, maar er sluiten altijd wel verassende zangers aan.

Drums: Gregory Pataca

Bass: Derrick Ee

Keys: Harold Garnitschnig, Darin Guermonprez 

Guitar: Steven De Geus, Tjerk Schoonheim

Vocals: Ashwin Jaydee, Steven De Geus, Tjerk Schoonheim & TBA

Bekijk hier een aantal YouTube filmpjes:

Rootsriders @ DWDD

Steven de Geus bij TVOH

Rootsriders @ Melkweg ft Boris, Opposites, Leona, Irepeat (Beef) Giovanca, Shirma Rouse, Steven De Geus

Rootsriders @ LadySmith Zuid Afrika