Comedytrain + Friday Night Live! *UITVERKOCHT*

Onder leiding van een MC stand-uppen comedians van Comedytrain in hun eigen club.

Toomler gaat om 18:30 uur open. De voorstelling is Nederlandstalig en begint om 20:30 uur en duurt tot circa 22:30 uur. Na aanvang is er geen toegang meer.

Voor de voorstelling kan je bij ons ook een hapje eten: bekijk de menukaart. Dit kan je reserveren bij het kopen van de tickets. De keuken is vanaf 18:30 uur geopend en het bestellen van hoofdgerechten kan tot 19:30 uur.

De minimum leeftijd voor deze voorstelling is 16 jaar.

De prijzen zijn inclusief servicekosten.

Door het verschuiven van de geannuleerde voorstellingen m.b.t. het Coronavirus kunnen we tijdelijk niet onze 20 Last Minute Tickets om 16:30 aanbieden. We hopen op je begrip hiervoor. We verwachten er in juni weer mee van start te kunnen gaan. 


Na de show Friday Night Live! Vanaf 22.45 uur kun je gratis naar binnen. Met deze avond: Rockers Reunion presents a Bob Marley Tribute.

Rockers Reunion is de nieuwe band bestaande uit (voormalig) leden van de Rootsriders, die de bekende Tribute 2 Bob Marley shows doen. Een avond vol reggae music waarbij bekende en onbekende songs van Bob Marley ongekend goed gepresenteerd worden als in de hoogtijdagen van de legende zelf. Hiermee tourden ze jarenlang door heel Nederland maar ook in landen als Zuid-Afrika, Tanzania, Swaziland, Turkije en de Caribisch eilanden maakt de band naam en worden shows massaal bezocht. Nadat Rootsriders frontman Junior Tecla in 2011 besloot om terug te keren naar zijn thuisland Curacao maakte de band een transformatie door en volgden bezettingswisselingen.

In de nieuwe band Rockers Reunion komen veel leden van de oude Rootsriders samen om hun eer te bewijzen aan reggae en aan Bob Marley en in hun kielzog komen er verschillende zangers het podium beklimmen om hun bijdrage te leveren. Zangers als Steven de Geus (dit jaar in het team van Ilse de Lange bij TVOH), supertalent Ashwin Jay Dee en Tjerk Schoonheim zijn er sowieso bij, maar er sluiten altijd wel verassende zangers aan.

Drums: Gregory Pataca

Bass: Derrick Ee

Keys: Harold Garnitschnig, Darin Guermonprez 

Guitar: Steven De Geus, Tjerk Schoonheim

Vocals: Ashwin Jaydee, Steven De Geus, Tjerk Schoonheim & TBA

Bekijk hier een aantal YouTube filmpjes:

Rootsriders @ DWDD

Steven de Geus bij TVOH

Rootsriders @ Melkweg ft Boris, Opposites, Leona, Irepeat (Beef) Giovanca, Shirma Rouse, Steven De Geus

Rootsriders @ LadySmith Zuid Afrika