Boekingen comedians

De comedians van Comedytrain zijn uiteraard te boeken voor allerhande optredens buiten het theater. 

Optredens

Optredens zijn denkbaar in alle mogelijke vormen: solo, dubbelprogramma (2 x 45 minuten), een line-up (een MC met meerdere comedians), als introductie, 5 minuten, 5 kwartier enz. Als je een voorkeur hebt voor een bepaalde comedian horen wij dat graag, maar als je het nog niet weet is dat geen probleem. Comedytrain zoekt comedians die goed passen bij de gelegenheid en die binnen hun eigen materiaal gemakkelijk kunnen inspelen op het onderwerp. Prijzen en invulling in overleg.
Een aantal vaste voorwaarden is altijd van toepassing op de optredens van Comedytrain: het is belangrijk dat het voltallige publiek zit, dat het optreden plaatsvindt in een rustige, afgesloten ruimte en dat er een podium is met goed werkend licht en geluid.

Presenteren

Veel comedians van Comedytrain zijn ervaren MC´s en presentatoren. Ze spelen makkelijk in op elk onderwerp en passen hun toon aan, aan het publiek en de gelegenheid. Voorwaarden en invulling in overleg.

Workshop

Een aantal comedians van Comedytrain is ook beschikbaar voor het geven van workshops. Workshops stand-upcomedy, spreken in het openbaar, presentatie, mediatraining of een combinatie daarvan behoren tot de mogelijkheden. Lengte, prijs en groepsgrootte in overleg.

Stuur je aanvraag naar info@comedytrain.nl. Graag vernemen wij de datum van het optreden, de beoogde locatie, tijd en lengte en eventueel het beschikbare budget. Daarnaast is aanvullende informatie nuttig bij het zoeken naar de geschikte comedian voor uw aanvraag: wat is de gelegenheid, wie vormen het publiek en welke plek neemt de comedian in, in het programma. Hoewel wij aanvragen bij voorkeur per mail ontvangen, kun je ons uiteraard bellen als je nog vragen hebt: 020-6757534.