Nieuws

Kasper bij Nooit Meer Slapen op Radio NPO 1

Kasper van der Laan schuift aan bij het radioprogramma Nooit Meer Slapen voor een openhartig interview door Lotje Ijzermans. Hij vertelt over zijn nieuwe show De Weg Naar SuccesGeluk en de inspiratie die hij uit zelfhulpboeken haalt.

Lees verder

Glodi en Soundos in TV-Toppers

Glodi Lugungu en Soundos el Ahmadi zijn te zien in het nieuwe programma TV-Toppers, waarin Anita Witzier met bekende gasten herinneringen ophaalt aan de hand van hun favoriete tv-fragmenten. Deze week is dat met Marlijn Weerdenburg en Gerard Joling. Glodi en Soundos maken onderdeel uit van het vaste kijkerspanel, bestaande uit zorgvuldig geselecteerde professionele grappenmakers.

Lees verder

Merijn in podcast Echt Gebeurd

Merijn Scholten is te horen in een nieuwe aflevering van de podcast Echt Gebeurd. “Het is 1996 en Merijn gaat met zijn ouders op kampeervakantie. Zijn zus gaat niet meer mee en nu mag hij de camping kiezen.”

Lees verder

Glodi en Soundos in TV-Toppers

Glodi Lugungu en Soundos el Ahmadi zijn te zien in het nieuwe programma TV-Toppers, waarin Anita Witzier met bekende gasten herinneringen ophaalt aan de hand van hun favoriete tv-fragmenten. Glodi en Soundos maken onderdeel uit van het vaste kijkerspanel, bestaande uit zorgvuldig geselecteerde professionele grappenmakers.

Lees verder

Tex in Makkelijk Scoren: Studio Afgelast

Tex de Wit is weer te zien in een nieuwe aflevering van Makkelijk Scoren± Studio Afgelast. In dit satirische programma over sport nemen Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit in hoog tempo de sportweek door aan de hand van elkaar. Perfect voor mensen die elke dag sport kijken, maar ook voor […]

Lees verder

Henry, Pieter, Sezgin, Steef en Theo in Barrie Barista

Vanaf vandaag, vrijdag 17 juli, is de nieuwe, absurdistische comedyserie Barrie Barista en het Einde der Tijden te zien op Videoland. Henry van Loon speelt het titelpersonage Barrie dat er alles aan doet om zijn hippe koffietentje overeind te houden terwijl de wereld letterlijk in de fik staat. Barrie is ervan overtuigd dat een goede […]

Lees verder

Theo bij De Kleine Remedie podcast

In Aflevering 2 van het tweede seizoen van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met Theo Maassen om te praten over het optreden voor 30 mensen en vragen hem welke vrouw hij eigenlijk zou willen zijn.

Lees verder

Rayen bij De S.P.E.L.show

Onder leiding van Astrid Joosten nemen acteur en fotograaf Thom Hoffman, actrice Lies Visschedijk en cabaretier Rayen Panday het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders.

Lees verder

Kees bij NPO Radio 1 De Nieuws BV

Kees van Amstel was weer te horen in een uitzending van NPO Radio 1 De Nieuws BV. Seks, in coronatijd… Voor een stelletje geen probleem, maar hoe zat het met de singles? vraagt Kees van Amstel zich af. “Anderhalvemeter afstand? Huh?! Ik ken mannen met een lange fallus, maar anderhalve meter?!”

Lees verder

Tex in Makkelijk Scoren: Studio Afgelast

Satirisch programma over sport. Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit nemen in hoog tempo de sportweek door aan de hand van elkaar. Perfect voor mensen die elke dag sport kijken, maar ook voor de sporthaters. Want sport is leuk, maar niet per se grappig. Tot nu.

Lees verder
1 2 3 137