Nieuws

coronamaatregelen

UPDATE CORONA: 14-01-2022 20:00 uurHelaas moeten we naar aanleiding van de laatste persconferentie Toomler tot en met dinsdag 25 januari 2022 gesloten houden. We hopen dat de maatregelen impact hebben en dat we bij de volgende persconferentie positief nieuws krijgen.  Ik had kaartjes gekocht voor een voorstelling die niet doorgaat, wat nu?Gasten die kaartjes hadden […]

Lees verder

Dolf op NPO Radio 1

Donderdag was Dolf Jansen te gast bij De Nieuws BV, op NPO Radio 1. In zijn column vertelde hij over de All Lives Matter beweging en hoe dit juist wel en niet effect heeft op onze samenleving.

Lees verder

Murth en Roué in Pieter Konijn 2

De nieuwe tekenfilm Pieter Konijn 2 Op De Vlucht is deze maand uitgekomen. Murth Mossel en Roué Verveer spraken de teksten in voor twee personages. De kinderfilm is vanaf deze maand te zien in alle bioscopen.

Lees verder

Sanne met Jubel

Toen Sanne Wallis de Vries de cabaretwereld intrad had ze veel vragen. Nu, op haar vijftigste, heeft ze antwoorden. In haar nieuwe boek Jubel vertelt ze hoe deze antwoorden heeft gevonden. Samen met andere vijftigers maakt ze de balans op en schildert ze een zelfportret van haar leven en haar lessen. Jubel is vanaf oktober […]

Lees verder

1 JULI FREE HERI HERI IN TOOMLER

Op donderdag 1 juli 2021 vieren we Keti Koti in Toomler. Tijdens Keti Koti wordt de afschaffing van slavernij gevierd. Om stil te staan bij deze dag deelt Stichting KIP Republic 17.000 gratis heri heri maaltijden uit verdeeld over 6 provincies. Door het uitdelen van de gratis maaltijden op verschillende locaties, wil Stichting KIP Republic […]

Lees verder

Emilio op NPO 2

Dinsdagavond was Emilio Guzman te zien op NPO 2 Extra. Zijn voorstelling Alle Mensen Verzamelen werd hier uitgezonden. Als beleefde jongen houdt Emilio zich vaak in. Maar in deze voorstelling gooit hij alle schroom van zich af.

Lees verder

Peter bij Studio Europa

Maandagavond was Peter Pannekoek te gast bij Studio Europa. Hier besprak hij samen met anderen de wedstrijd Nederland – Noord-Macedonië. Ook vertelde Peter welk voetbalmoment hem voor de rest van zijn leven heeft veranderd.

Lees verder

Theo bij Studio Snugger

Dit weekend was Theo Maassen te gast bij Studio Snugger, een kinderprogramma op NPO Zapp. Hier deed hij zich voor als professionele autospuiter en gaf hij advies met betrekking tot autorijden.

Lees verder

Marc-Marie in TV Monument

Eerder deze week was Marc-Marie Huijbregts te zien op NPO 1 in het programma TV Monument. Hier ging hij in gesprek over de belangrijkste mijlpalen van zijn carrière.

Lees verder

Sanne op NPO Radio 5

Op dinsdag 15 juni vond er een kleinkunstconcert plaats ter ere van de Nederlandse zorg, welke werd uitgezonden op NPO Radio 5 in het programma Volgspot. Sanne Wallis de Vries was ook aanwezig en trad op..

Lees verder
1 2 3 161