Nieuws

Coronamaatregelen

In verband met de maatregelen vanuit de overheid met betrekking tot het coronavirus zijn we genoodzaakt om Toomler in ieder geval tot en met 2 maart 2021 te sluiten. De gasten met tickets voor de geannuleerde shows zijn geïnformeerd via de mail (afzender: GUTS). Via onze site en social media zullen we je op de […]

Lees verder

Sanne bij SPLNTR!

Sanne Wallis de Vries is nu elke zondagavond te zien bij SPLNTR! op NPO3. Hier heeft ze altijd het laatste woord met een korte sketch gebaseerd op actualiteiten.

Lees verder

René met Ik Beloof Niks

Vandaag was de theatershow Ik Beloof Niks van René van Meurs te zien op SBS6. Hierin vertelt René over wat hij de laatste tijd heeft meegemaakt, maar hij belooft niks.

Lees verder

Peter bij De Grote Bram Krikke Show

Deze week was Peter Pannekoek te gast bij De Grote Bram Krikke Show, te zien op Videoland.

Lees verder

Kees bij De Nieuws

Kees van Amstel was dit weekend te horen op NPO Radio 1. In zijn column besprak hij het aankomende WK voetbal in Qatar en gaf hier zijn mening over.

Lees verder

René in het NRC

René van Meurs vertelt in een interview in het NRC over zijn carrière als cabaretier. Hij vertelt over zijn ervaringen aan het begin van zijn loopbaan en hoe deze hem hebben gevormd tot de cabaretier die hij nu is.

Lees verder

Peter en Jan Jaap in de Trouw

Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal bespreken 25 jaar ‘Dit Was Het Nieuws’ in de Trouw. Ze richten zich op de veranderingen binnen het programma en het maken van grappen in deze prikkelloze tijd.

Lees verder

Jeroen in P-Magazine

Jeroen Leenders werd deze week geïnterviewd voor een artikel in P-Magazine. Ze bespreken de voorspellingen die hij afgelopen jaar in maart deed en hoe daten tijdens deze crisis hem bevalt.

Lees verder

Peter en Jan Jaap bij Dit was het nieuws

Ook deze week waren Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal te zien in de nieuwe aflevering van Dit Was Het Nieuws.

Lees verder

Alex en Tex in Zondag Met Lubach

Alex Ploeg en Tex de Wit zijn te zien in de nieuwste aflevering van Zondag Met Lubach.

Lees verder
1 2 3 150