Nieuws

Peter en Jan Jaap in dit was het nieuws

Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal waren weer te zien in een nieuwe aflevering van ‘Dit Was Het Nieuws’ op NPO 3. In deze aflevering waren Patrick Nederkoorn en Jan Beuving te gast.

Lees verder

Patrick bij Jinek

Patrick Laureij was te gast bij Jinek om te vertellen over het optreden voor halfvolle zalen in verband met Corona.

Lees verder

Henry en Theo in Niks Te Melden

Henry van Loon en Theo Maassen zijn dit najaar te zien in de nieuwe, komische serie Niks Te Melden over de minder spannende momenten van het politiewerk. De zesdelige serie is vanaf 20 september wekelijks om 22.35 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Lees verder

Jan Jaap bij De Ideale Wereld

Jan Jaap van der Wal was donderdag weer te zien op Canvas met het programma De Ideale Wereld. In dit programma surft Jan Jaap op de deiningen van de actualiteit. In deze aflevering doet hij dat samen met Joost Vandecasteele.

Lees verder

Sanne met Gut

Sanne Wallis de Vries was te zien met haar theatervoorstelling Gut op NPO 3. Sanne schakelt in deze voorstelling o.a. tussen het ontleden van wereldreligies, een empathisch lied voor Geert Wilders en een ode aan haar held Prince. Zelfspot, activisme, satire, zang, dans, flauwekul en persiflages.

Lees verder

Martijn bij Jinek

Martijn Koning was te gast bij Jinek om mee te praten over een verbod op loslopende katten in Nederland.

Lees verder

Theo bij De Vooravond

Theo Maassen zat bij De Vooravond om te praten over de nieuwe politieserie Niks Te Melden. In deze comedyserie speelt onder andere ook Henry van Loon. De serie is vanaf 20 september te zien op NPO 3.

Lees verder

Kees bij Jinek

Kees van Amstel zat aan tafel bij Jinek om te praten over de algemene politieke beschouwingen.

Lees verder

Theo met nieuwe podcast Ervaring voor Beginners

In de nieuwe podcast-serie Ervaring voor Beginners praat Theo Maassen (Oestgeest, 1966) exact 60 minuten met makers over de kunst van het maken. Zodra de eierwekker loopt staat Theo Maassen in dienst van beginnende makers. Hij is op zoek naar de fijne kneepjes van het vak, het verloop van een (succesvolle) carrière en wat zijn […]

Lees verder

Kim en Theo in Toomler

Let op: de kaartverkoop start op vrijdag 11 september om 12:00 uur. Kim Schuddeboom en Theo Maassen gaan 6 dubbelprogramma’s spelen in Toomler. Zondag 20 september om 17:00 uurZondag 20 september om 20:30 uurZondag 27 september om 17:00 uurZondag 27 september om 20:30 uurZondag 4 oktober om 17:00 uurZondag 4 oktober om 20:30 uur Kim […]

Lees verder
1 2 3 140