Nieuws

Nieuwe Coronamaatregelen

In verband met de nieuwe maatregelen vanuit de overheid met betrekking tot het coronavirus zijn we genoodzaakt om Toomler in ieder geval vanaf 15 oktober tot en met 10 november 2020 te sluiten. De gasten met tickets voor de geannuleerde shows zijn geïnformeerd via de mail (afzender: GUTS). Via onze site en social media zullen […]

Lees verder

Jan Jaap in De Ideale Wereld

Jan Jaap van der Wal was dinsdag weer te zien op Canvas in een nieuwe aflevering van het satirisch actualiteitenmagazine De Ideale Wereld. In deze aflevering is Charlotte De Bruyne te gast.

Lees verder

Soundos bij De Vooravond

Soundos en haar moeder Rhimou zijn te gast bij De Vooravond in de laatste aflevering van de reeks ouder-kindgesprekken, naar aanleiding van het 30-jarig jubileum van het legendarische nummer Papa van Stef Bos.

Lees verder

Ervaring voor Beginners verkozen tot podcast van de week

De Podcast Ervaring voor Beginners van Theo Maassen is verkozen tot de podcast van deze week volgens nieuwswebsite De Lagarde. “Net als in zijn tv-programma bewijst Maassen zich in Ervaring voor beginners als een prettige interviewer, die niet bang is om het oneens te zijn met zijn gasten. Het zorgt voor zeer interessante gesprekken, waarbij […]

Lees verder

Theo bij Jinek

Theo Maassen schoof donderdag aan bij Jinek op RTL 4 om te praten over zijn nieuwe podcast Ervaring Voor Beginners.

Lees verder

Jan Jaap bij Slimste Mens

Jan Jaap van der Wal was woensdag te zien als jurylid bij De slimste Mens op NPO 2.

Lees verder

Martijn bij Ranking The stars

Martijn Koning was woensdag te zien op RTL 5 in het spelprogramma Ranking The Stars.

Lees verder

Kim bij Miss podcast

Kim Schuddeboom was te horen in de Miss Podcast van NPO radio 1. Hierin praat Kim over de belangrijkste geluiden uit haar leven.

Lees verder

Najib in Wie van de 3

Najib Amhali was zondag te zien in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Wie Van De 3 op SBS6. Samen met de andere panelleden Britt Dekker, Ryanne van Dorst en Martien Meiland proberen ze personen te koppelen aan het juiste beroep.

Lees verder

Howard in Dit Was Het Nieuws

Howard Komproe was afgelopen zaterdag te zien bij Dit Was Het Nieuws op NPO 1. Samen met Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal bespreken ze het nieuws van de afgelopen week.

Lees verder
1 2 3 142