Nieuws

Coronamaatregelen

In verband met de maatregelen vanuit de overheid met betrekking tot het coronavirus zijn we genoodzaakt om Toomler in ieder geval tot en met 9 februari 2021 te sluiten. De gasten met tickets voor de geannuleerde shows zijn geïnformeerd via de mail (afzender: GUTS). Via onze site en social media zullen we je op de […]

Lees verder

Ronald bij Jinek

Ronald Goedemondt was te gast bij Jinek. Hij gaf een inkijkje hoe zijn shows tot stand komen en hoe hij zich vermaakt tijdens de lockdown. Zijn nieuwe show Numero Uno is op 9 januari te zien om 20:30 bij SBS6.

Lees verder

Peter bij Jinek

Peter Pannekoek zat aan tafel bij Jinek om zijn tips te delen voor de leukste comedy op Netflix.

Lees verder

Micha met Voor Alle Duidelijkheid

De show Voor Alle Duidelijkheid van Micha Wertheim was te zien bij BNNVARA. In de voorstelling stelt bij zichzelf en het publiek de vraag hoe verder te leven en te overleven bij een somber toekomstperspectief.

Lees verder

Alex, Hans, Henry, Kees, Merijn, Peter, Sanne, Tim en Thomas op Netflix

Er staan sinds 1 januari 2021 nieuwe comedyshows op Netflix van Alex, Hans, Henry, Kees, Merijn, Peter, Sanne, Tim en Thomas.Alex Ploeg met UltimatumHans Sibbel (Lebbis) met De ErvaringHenry van Loon met SleutelmomentKees van Amstel met De Man Die Ik Niet Wilde WordenMerijn Scholten en Thomas Gast (De Partizanen) met Het Leven An SichPeter Pannekoek […]

Lees verder

Rayen bij de The Countdown Ceremony

Rayen Panday sloot het jaar af bij The Countdown Ceremony met een samenvatting van 2020. Kijk het terug via deze link (vanaf 01:07:10).

Lees verder

Dolf met Oudejaarsconference 2020

In samenwerking met De Kleine Komedie heeft Dolf Jansen een Oudejaarsconference gehouden via een livestream.

Lees verder

Roué met Op Het Laatste Moment

Roué Verveer zijn zevende avondvullende show Op Het Laatste Moment (uit 2017) was te zien bij RTL. Hij geeft op originele en grappige wijze een eigen kijk op gebeurtenissen in zijn leven.

Lees verder

Marc-Marie bij M

Afgelopen vrijdag was Marc-Marie Huijbregts te gast bij de talkshow M om te praten over de hoogtepunten van 2020.

Lees verder

Dolf bij BEAU

Dolf Jansen was te zien bij BEAU. Hij vertelde over zijn oudejaarsvoorstelling zonder publiek.

Lees verder
1 2 3 147