Nieuws

Nieuwe Coronamaatregelen

In verband met de nieuwe maatregelen vanuit de overheid met betrekking tot het coronavirus zijn we genoodzaakt om Toomler in ieder geval vanaf 15 oktober tot en met 30 november 2020 te sluiten. De gasten met tickets voor de geannuleerde shows zijn geïnformeerd via de mail (afzender: GUTS). Via onze site en social media zullen […]

Lees verder

Najib bij Wie van de 3

Najib Amhali is onderdeel van het vaste panel dat probeert te achterhalen wie van de drie kandidaten tegenover hen de échte Elvis-imitator, uitsmijter of zwemlerares voor zeemeerminnen is. Afgelopen zondag was weer een nieuwe aflevering te zien.

Lees verder

Martijn en Rayen bij M

Martijn Koning en Rayen Panday waren te gast bij M om te vertellen over beeldfragmenten van vroeger nèt iets te veel indruk achter lieten.

Lees verder

Theo in Trouw

In de Trouw staat een recensie over de podcast van Theo Maassen: Ervaring voor Beginners.

Lees verder

Alex en Kees bij 5 Uur Show

Alex ploeg en Kees van Amstel waren te gast bij de 5 Uur Show om te vertellen over het nieuwe seizoen van Klikbeet.

Lees verder

Alex, Kees, Rayen, Stefan en Tex in Klikbeet

Het nieuwe seizoen van Klikbeet is weer van start gegaan. Afgelopen zondag was de eerste aflevering van seizoen 4 waarin Alex Ploeg, Kees van Amstel, Rayen Panday, Stefan Pop en Tex de Wit te zien waren.

Lees verder

Tim in De Volkskrant

Tim Fransen schreef een essay The Common Good, over hoe onze samenleving omgaat met de crisis, in de Volkskrant.

Lees verder

Rayen in De grote klimaatkwis

Op een toegankelijke, humoristische manier bespreken twee teams van prominente Nederlanders het huidige klimaatprobleem en de nodige oplossingen daarvan. Rayen Panday is een van de teamcaptains.

Lees verder

Najib bij Wie van de 3

Najib Amhali is onderdeel van het vaste panel dat probeert te achterhalen wie van de drie kandidaten tegenover hen de échte Elvis-imitator, uitsmijter of zwemlerares voor zeemeerminnen is. Afgelopen zondag was een nieuwe aflevering te zien.

Lees verder

Henry en Theo in Niks Te Melden

Henry van Loon en Theo Maassen waren afgelopen zondag weer te zien op NPO 3 in de komische politieserie Niks Te Melden.

Lees verder
1 2 3 143