Nieuws

Peter bij M

Peter Pannekoek stopt met zijn column ‘Laat Het Stoppen’. Maar het lijstje met ergernissen is nog lang niet afgewerkt. Peter deelde zijn grootste ergernissen; Babyccino, geitenkaas en karaoke. En er wachtte nog een leuke verrassing van zijn collega’s!

Lees verder

Alex, Cindy, Kees, Stefan en Tex bij Klikbeet

Alex Ploeg, Cindy Pieterse, Kees van Amstel, Stefan Pop en Tex de Wit waren te zien in twee speciale afleveringen die in het teken staan van Corona.

Lees verder

Roué en Sanne bij Op1

Roué Verveer en Sanne Wallis de Vries zaten aan tafel bij Op1 om te vertellen over Roué zijn Surinaamse show en Sanne over de actie die ze voert om kleine theaters in Nederland te redden.

Lees verder

Toomler hele zomer geopend!

We blijven de hele zomer open! Met de versoepeling van de maatregelen hebben we weer extra beschikbare kaarten. De zomeragenda van juli en augustus staat nu online.

Lees verder

Alex en Kasper met een dubbelprogramma

Een dubbelprogramma van vrienden Alex Ploeg en Kasper van der Laan! Beiden komen nieuw materiaal testen in Toomler. Kasper heeft zich tijdens zijn quarantaine verdiept in de grote levensvragen en ontwikkelde Dé Gouden Formule Voor Méér Succes En Geluk, en Alex komt na het succes van zijn eerste voorstelling ‘Ultimatum’ nieuwe hersenspinsels op je afvuren. Beide […]

Lees verder

Martijn bij Beau

Martijn Koning was de gast bij Beau om terug te komen op de challenge die hij aanging over zijn coronakilo’s.

Lees verder

Roué in de VARAgids

Een interview met Roué Verveer in de VARAgids over o.a. zijn Surinaamse show en of zijn grappen nog kunnen in de huidige tijd.

Lees verder

Roué met Surinaamse show Covid-A-Tori

Roué Verveer komt in deze bijzondere Corona tijd met een Surinaams gesproken stand-up comedy special genaamd Covid-A-Tori. En bijzondere situaties vragen om creatieve oplossingen! Covid-A-Tori is dit keer geen show in de theaters, maar op kleine, intieme locaties waar ruimte is voor 30 mensen. Op 19 juli, 26 juli en 2 augustus speelt Roué twee […]

Lees verder

Sanne bij NPO Radio 1

Sanne Wallis de Vries vertelde bij NPO Radio 1 Spraakmakers over de actie Red de kleine theaters.

Lees verder

Arthur in Het Parool

Arthur Umbgrove schreef een opiniestuk over het censureren van satire.

Lees verder
1 2 3 136