Toomler

Toomler is een Theatercafé voor en door comedians van Comedytrain en een gerenommeerde club waar het publiek zich laat verrassen en vermaken.

Al meer dan vijfentwintig jaar is Comedytrain het keurmerk van stand-up comedy in Nederland. In haar eigen thuishonk Toomler in Amsterdam wordt talent een podium geboden om ideeën uit te proberen en de basis te leggen voor de stap naar de theaters in Nederland.

Op de hoogte blijven van ons programma? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Volg ons ook op FacebookTwitter en Instagram.

Toomler?

Toomler (spreek uit toemler) is de Jiddische term voor ‘Creator of comic tumult’, de naam die men in New York in de dertiger jaren aan jonge comedians gaf. Door vallen en opstaan deden toomlers als Joan Rivers, Mel Brooks en Danny Kaye de ervaring op die als basis diende voor hun verdere carrière. Toomler is sinds jaar en dag het vaste theatercafé van Comedytrain. Al jarenlang het centrum van stand-up comedy in Nederland. Dus. 

Line-up Comedytrainshow

Een show van Comedytrain is een verrassingspakket: je weet nooit van tevoren wie er precies komen spelen, behalve dan dat het een exquise selectie uit het Comedytrain collectief betreft. De voorstelling is Nederlandstalig. Onze internationale programmering is hier te vinden.

Zitplaatsen

We hebben voornamelijk tafeltjes voor 4 personen. Als je met z’n tweeën komt is de kans zeer groot dat je een tafel deelt met twee andere leuke mensen.
Voor groepen (5 personen of meer) wordt tot 19.30 uur een plek gereserveerd. Later komen mag, maar dan bestaat er kans dat de groep verdeeld wordt over meerdere tafels. Lees hier meer over ons groepenbeleid.

De overige tickets zijn ongeplaceerd, vroege vogels hebben eerste keus! Na aanvang is er geen toegang meer.

Eten

Voorafgaand aan de voorstelling kun je bij ons een hapje komen eten. Via de website kun je een plekje reserveren of direct ons 3-gangen Toomler Menu aanschaffen. Om 19:30 uur nemen we de laatste bestellingen op in verband met de start van de show om 20:30 uur. Wil je zeker zijn van een plekje om te komen eten? Mail voor de zekerheid dan even naar reserveringen@toomler.nl.

Minimum leeftijd

16 

Tijdens de show

De bar is open en er worden ook bestellingen aan tafel opgenomen.

Na de show

We blijven open zolang het gezellig is. Op zaterdag is er na de normale show van september t/m mei nog een Late Night voorstelling, en moet er rond 23.00 uur plaats worden gemaakt voor nieuw publiek.

Cashloos

Je kunt bij ons alleen met PIN/Creditcard betalen.