Toomler

Toomler is de comedyclub van de comedians van Comedytrain.

Al bijna dertig jaar is Comedytrain het keurmerk van stand-upcomedy in Nederland. In haar eigen thuishonk Toomler in Amsterdam wordt talent een podium geboden om ideeën uit te proberen en de basis te leggen voor de stap naar de theaters in Nederland.

Op de hoogte blijven van ons programma? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Volg ons ook op FacebookTwitter en Instagram.

Line-up Comedytrainshow

Een show van Comedytrain is een verrassingspakket: je weet nooit van tevoren wie er precies komen spelen, behalve dan dat het een selectie uit het Comedytrain collectief betreft. De voorstelling is Nederlandstalig. Onze internationale programmering is hier te vinden.

Eten

Voor de voorstelling kun je bij ons komen eten. Let op: door de beperkte capaciteit is het noodzakelijk te reserveren.
Reserveren?
Klik op de voorstelling in de agenda. Klik dan bovenin het frame op “terug naar ticket shop” en selecteer onder het tabje “Kom je ook een hapje eten?” je keuze. Je kunt o.a. kiezen uit een Toomler Spicy Beyond Burger, de Klassieke Toomlerburger en een Linzenburger. Uiteraard geserveerd met friet. Bestel je (vega) burger alvast online en krijg €3,- korting. We nemen tot 19:45 uur de laatste bestellingen op in verband met het begin van de show.

Zitplaatsen

De tickets zijn ongeplaceerd, vroege vogels hebben eerste keus! Na aanvang is er geen toegang meer.

Minimum leeftijd

16 

Tijdens de show

De bar is open en er worden ook bestellingen aan tafel opgenomen. De uitgebreide borrelkaart blijft tijdens de show beschikbaar.

Na de show

We blijven open zolang het gezellig is.

Cashloos

Je kunt bij ons alleen met PIN/Creditcard betalen.

Toomler?

Toomler (spreek uit toemler) is de Jiddische term voor ‘Creator of comic tumult’, de naam die men in New York in de dertiger jaren aan jonge comedians gaf. Door vallen en opstaan deden toomlers als Joan Rivers, Mel Brooks en Danny Kaye de ervaring op die als basis diende voor hun verdere carrière. Toomler is sinds jaar en dag het vaste theatercafé van Comedytrain. Al jarenlang het centrum van stand-upcomedy in Nederland. Dus. 

Mocht je nog vragen hebben horen we dat graag via reserveringen@toomler.nl.

Met vriendelijke groeten,
Team Toomler/Comedytrain