Toomler

Let op: sinds 25 september zijn wij verplicht een coronatoegangsbewijs te vragen voor toegang tot onze club. Meer informatie is te vinden via rijksoverheid.nl.

Toomler is de comedyclub van de comedians van Comedytrain.

Al bijna dertig jaar is Comedytrain het keurmerk van stand-upcomedy in Nederland. In haar eigen thuishonk Toomler in Amsterdam wordt talent een podium geboden om ideeën uit te proberen en de basis te leggen voor de stap naar de theaters in Nederland.

Op de hoogte blijven van ons programma? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Volg ons ook op FacebookTwitter en Instagram.

Toomler?

Toomler (spreek uit toemler) is de Jiddische term voor ‘Creator of comic tumult’, de naam die men in New York in de dertiger jaren aan jonge comedians gaf. Door vallen en opstaan deden toomlers als Joan Rivers, Mel Brooks en Danny Kaye de ervaring op die als basis diende voor hun verdere carrière. Toomler is sinds jaar en dag het vaste theatercafé van Comedytrain. Al jarenlang het centrum van stand-upcomedy in Nederland. Dus. 

Line-up Comedytrainshow

Een show van Comedytrain is een verrassingspakket: je weet nooit van tevoren wie er precies komen spelen, behalve dan dat het een selectie uit het Comedytrain collectief betreft. De voorstelling is Nederlandstalig. Onze internationale programmering is hier te vinden.

Zitplaatsen

De tickets zijn ongeplaceerd, vroege vogels hebben eerste keus! Na aanvang is er geen toegang meer.

Eten

Voor de voorstelling kun je bij ons komen eten. Je kunt o.a. kiezen uit een Toomler Spicy Beyond Burger, de Klassieke Toomlerburger en een Linzenburger. Uiteraard geserveerd met friet. Bestel je (vega) burger alvast online en krijg €3,- korting. We nemen tot 20:15 uur de laatste bestellingen op in verband met het begin van de show.

Minimum leeftijd

16 

Tijdens de show

De bar is open en er worden ook bestellingen aan tafel opgenomen.

Na de show

We blijven open zolang het gezellig is, momenteel mag dat maximaal tot 00:00 in veband met de maatregelen rondom corona.

Cashloos

Je kunt bij ons alleen met PIN/Creditcard betalen.