Podcast

In de podcast Voor De Show in Toomler praten Rayen Panday en Stefan Pop elke week over de actualiteit als inspiratiebron voor nieuw comedymateriaal. Elke week nodigen ze een (comedy)collega uit om te bepalen of het interessant genoeg is voor ín de show. De opnames vinden plaats in Toomler, de comedyclub van de comedians van Comedytrain.

Rayen en Stefan geven tijdens hun gesprekken een uniek kijkje achter de schermen in de comedyscene. Hoe het leven van de comedians er uit ziet en welke bizarre podiumervaringen ze mee maken kom je als luisteraar achter tijdens de vele anekdotes. Ze dragen beide actuele onderwerpen aan en gaan op zoek naar de humor daarin. Tussen neus en lippen door hoor je hoe ze elkaar op technisch gebied adviseren om de grap beter op te bouwen of bepaalde details te benadrukken.

In de eerste afleveringen zijn Johan Goossens, Sanne Wallis de Vries, Yunus Aktas, Murth Mossel en Kim Schuddeboom te gast geweest. De komende weken moeten ze het waarschijnlijk nog zonder gasten doen maar gelukkig raken de mannen niet uitgepraat, volgens sommige luisteraars kunnen we zelfs al over chemie spreken… Onder andere Comedytraincollega´s Patrick Laureij, Kasper van der Laan, Eric van Sauers en Soundos el Ahmadi zullen de komende tijd aanschuiven om er achter te komen of ze pareltjes in handen hebben voor ín hun show.  

Elke donderdag komt er een nieuwe aflevering online.