kasper_van_der_laan

Kasper van der Laan

Kasper van der Laan in stand-up comedian, cabaretier en tekstschrijver.

Kasper speelt dit seizoen zijn debuutvoorstelling 1 KILO in de Nederlandse theaters.

Kasper werd in 2015 lid van Comedytrain en speelt regelmatig in Toomler en in Comedytrain on Tour. Hij is de winnaar van de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2018, hij werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2019.

Kasper heeft een bijzonder gevoel voor humor en verrast menig publiek met zijn ongrijpbare wazige persoonlijkheid. Zijn blik op de wereld is bijzonder, zijn observaties doordacht en zijn warrige hersenspinsels origineel. Kasper neemt je mee in zijn belevingswereld. Met zijn eigen logica probeert hij grip te krijgen op de absurditeit van het alledaagse. Hij speelt graag met je verwachtingen én met die van hemzelf, wat garant staat voor een onvoorspelbare voorstelling.

Kasper schrijft o.a. voor Dit Was Het Nieuws. Tevens is hij een bron van inspiratie als humoristische Motivational Speaker tijdens bedrijfsevenementen en congressen. Op televisie was hij te zien in Rambam en Padoem Patsss de one-liner show, op de radio was hij regelmatig te horen in Spijkers met Koppen als lid van het cabaret-team.

Kasper heeft een eigen website en is te volgen op FacebookInstagram en YouTube.

“Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.” – Volkskrant

“Het is een ongrijpbare jongen, die slim laveert tussen vrij traditionele stand-up, meer absurde ingevingen en korte fysieke intermezzo’s.” – Parool