Nieuw seizoen Echt Gebeurd vanaf a.s. zondag

Echt Gebeurd is een programma waarin waargebeurde verhalen worden verteld door de mensen die ze zelf hebben meegemaakt. De verhalen worden uit het hoofd verteld, zoals aan een goede vriend, zonder aantekeningen of opsmuk. Het thema van de eerste middag van het seizoen is ‘verdwaald’.

Elke derde zondag van de maand, gepresenteerd door afwisselend Micha Wertheim, Paulien Cornelisse en Eva Maria Staal.

Echt Gebeurd is een programma waarin waargebeurde verhalen worden verteld door de mensen die ze zelf hebben meegemaakt. De verhalen worden uit het hoofd verteld, zoals aan een goede vriend, zonder aantekeningen of opsmuk. Het thema van de eerste middag van het seizoen is ‘verdwaald’.

Duiven hebben een intern kompas, mensen helaas niet.

Weet je nog die keer dat je de TomTom vertrouwde en in het verkeerde land uitkwam? Hoe je in een bos met beren van het pad raakte omdat je zo nodig avontuurlijk wilde overkomen tegenover je nieuwe geliefde. Hoe je verdwaald raakte in de verkeerde studie, de bureaucratie, het verkeerde huwelijk, of hoe je de weg kwijtraakte in je eigen hersenen. En ook hoe je het pad weer vond. Er zijn eindeloos veel verhalen over verdwalen. Een paar van de mooiste worden verteld tijdens deze aflevering van Echt Gebeurd.

Reserveer kaartjes via reserveringen@toomler.nl.

Meer info en fragmenten van eerdere edities op de site van Echt Gebeurd, waar je je ook kan aanmelden met je eigen verhaal voor een van de volgende afleveringen.