25 jaar Spijkers met Koppen

Op zaterdag 5 oktober bestaat het cabareteske live Radio 2-programma ‘Spijkers met Koppen’ 25 jaar. Vanavond is Dolf Jansen te gast bij Pauw & Witteman.

Op zaterdag 5 oktober bestaat het cabareteske live Radio 2-programma ‘Spijkers met Koppen’ 25 jaar. Het programma is al die tijd een kweekvijver voor jong (en ouder) satirisch talent geweest.

In een speciale radio-uitzending vanuit De Kleine Komedie tussen 16.00 uur en 18.00 uur praat Dolf Jansen met onder andere Jack Spijkerman, Mike Boddé, Jan Jaap van der Wal, Lebbis, Jeroen van Merwijk, Merijn Scholten, Wim Daniëls en Karin Bloemen over cabaret in Spijkers met Koppen. Hoe ver mag je gaan als cabaretier? En wanneer ga je verder? Dwars door de gesprekken heen: muziek, cabaret, oude fragmenten en historische columns. Er zijn nog kaarten te koop.

Vanavond is Dolf Jansen te gast bij Pauw & Witteman.