Dolf Jansen in première met voorstelling TOPVORM op 30 oktober

Het onvermijdelijke feit is dat Dolf Jansen – rasartiest, mooiprater, dichtregelaar, hoofd afdeling adrem van de gemeente Ouderamstel – 50 is. Vijftig. VIJFTIG… Net als Brad Pitt en Johnny Depp, overigens. Nu is zijn streven dit: nog één keer de absolute topvorm bereiken, fysiek, mentaal, als atleet, artiest, als mens zelfs. Maar ook uitvinden wat topvorm eigenlijk is, en hoeveel dat met gelukkig zijn te maken heeft. Zijn zoektocht – langs masseurs met handen groter dan zijn hoofd, langs knijpers, krakers en knoeiers, van helemaal mindfull naar full body experience – levert een fascinerende voorstelling op over de man en zijn grenzen. En de TOPVORM die nog in hem blijkt te huizen.

De première vindt plaatst in Theater De Vest in Alkmaar op woensdag 30 oktober.

Vrijdag 25 oktober was Dolf te gast bij Pauw & Witteman om hierover te vertellen.