Toomler & IDFA presenteren: Stand-Up Documentary

Samen met IDFA presenteren we een selectie documentaires waarin humor en stand-up comedy centraal staan: Stand-Up Documentary. Na afloop vinden in Toomler Late Night Talkshows plaats met onder anderen Jan Jaap van der Wal, Kees van Amstel, Soundos El Ahmadi, Murth Mossel, Eric van Sauers, Martijn Koning, Roué Verveer, Stefan Pop, Patrick Laureij en Owen Schumacher. Het programma is bekend!

Samen met IDFA presenteren we een selectie documentaires waarin humor en stand-up comedy centraal staan: Stand-Up Documentary. Na afloop vinden in Toomler Late Night Talkshows plaats met onder anderen Jan Jaap van der Wal, Kees van Amstel, Soundos El Ahmadi, Murth Mossel, Eric van Sauers, Martijn Koning, Roué Verveer, Stefan Pop, Patrick Laureij en Owen Schumacher. Het programma is bekend!

vrijdag 22 november

20:00 Chocolate Comedy & The Tunnel
22:30 Richard Pryor: Omit the Logic

zaterdag 23 november

20:00 Comedy Warriors: Healing Through Humor
22:30 Whoopi Goldberg Presents Moms Mabley

zondag 24 november

20:00 Joan Rivers – A Piece of Work
22:30 The Happy Sad Route (and a Comedian)

De kaarten zijn vanaf nu in te koop via de site van IDFA!