Bijwonen dubbele uitzending 5 jaar later – Jan Jaap van der Wal

Ook dit jaar start week een nieuw seizoen van het programma 5 jaat later. Hiervoor is het programma op zoek naar enthousiast publiek om de uitzending bij te wonen. Op dinsdag 10 december is er een speciale uitzending dubbele uitzending met twee welbekende gasten: Jan Jaap van der Wal en Youp van ’t Hek.

In het programma bespreekt Jeroen Pauw de ontwikkelingen en gebeurtenissen van de afgelopen vijf jaar uit hun leven. Deze gasten hebben allebei de afgelopen vijf jaar genoeg meegemaakt en wij verwachten dan ook een sterke uitzending met leuke anekdotes en prachtige verhalen.

Lijkt je het leuk om een van deze uitzending bij te wonen?  Meld je dan aan: mail naar 5jaarlater@endemol.nl. Vermeld hierbij het aantal personen en dan krijg je zo spoedig mogelijk de bevestiging met de overige informatie toegestuurd.

Ontvangst: 12.00 – 12.15
Einde opname: 16.00

Adres:
Endemol
MediArena 2
1099 CZ Amsterdam ZO