Patrick Laureij door naar finale Cameretten

Patrick Laureij staat vanavond in de finale van cabaretfestival Cameretten.

Drie avonden lang hebben negen halve finalisten hun programma’s gespeeld in het oude Luxor Theater. Na het zien van alle optredens heeft de jury, onder leiding van juryvoorzitter Marcel Haug, drie finalisten geselecteerd. De finalisten van Cabaretfestival Cameretten 2013 zijn Rundfunk, Patrick Laureij & Fuad Hassen.

Vanavond is de finale in het nieuwe Luxor Theater, waar bekend wordt wie er vandoor gaat met de Juryprijs, de Factua Publieksprijs en de Persoonlijkheidsprijs. 

De jury over Patrick Laureij met zijn programma Dekking Hoog:

”De jury is onder de indruk van Patricks podiumpresentatie en vindt hem een innemende persoonlijkheid. We zien een stoere ‘jongen van de stoep’ en tegelijkertijd een kwetsbare comedian. De jury is lovend over zijn capaciteit om zijn observaties om te zetten in een goed getimed humoristisch verhaal. Wel contrasteert het theatrale slot met wat deze stand-upper het half uur daarvoor heeft laten zien. Het maakt extra nieuwsgierig naar wat hij nog meer te vertellen heeft.”