Nieuwe serie met Thomas Acda vanaf vanavond op Ned 3

Vanaf maandag 6 januari is de nieuwe serie JEUK te zien op Nederland 3. Met o.a. Thomas Acda.

Vanaf maandag 6 januari is de nieuwe serie JEUK te zien op Nederland 3. Met o.a. Thomas Acda.

JEUK is een comedy van het pijnlijke soort, vol met lastige situaties. De grap wordt steeds pijnlijker, naarmate je steeds vuriger hoopt nooit in een soortgelijke situatie terecht te komen. In deze droogkomische serie die voor een deel gescript is, maar ook uit heel veel improvisatie bestaat, leef je mee met acteurs die te zien zijn als zichzelf. De comedy wordt geregisseerd door Job Gosschalk. 

In JEUK zijn de volgende acteurs als zichzelf te zien: Thomas Acda  als Thomas, Peter Heerschop als Peter, Jelka van Houten als Jelka, Rosa Reuten als Rosa en Ellen Parren als Ellen. Daarnaast komen er nog verscheidene gastacteurs voorbij, waaronder Patrick Lodiers, Halina Reijn, Guus Verstraete, Kees Tol, Diederik Ebbinge, Rick Paul van Mulligen, Sieger Sloot, Camilla Siegertsz en Frederik Brom.

Jeuk zal vanaf aanstaande maandag 6 januari 2014 tien weken lang te zien zijn om 21.25 uur op Nederland 3.

[video:http://www.youtube.com/watch?v=72Mt9Ni949U autoplay:0]