Nieuw seizoen Dit Was Het Nieuws vanaf zat 1 mrt

Vanaf zaterdag zijn teamcaptains Raoul Heertje en Thomas Acda terug met een nieuw seizoen van ‘Dit Was Het Nieuws’ bij RTL 4. Samen met presentator Harm Edens en wisselende gasten nemen zij het laatste nieuws door op geheel eigen, én satirische, wijze. 

Vanaf zaterdag zijn teamcaptains Raoul Heertje en Thomas Acda terug met een nieuw seizoen van ‘Dit Was Het Nieuws’ bij RTL 4. Samen met presentator Harm Edens en wisselende gasten nemen zij het laatste nieuws door op geheel eigen, én satirische, wijze. Feiten die in eerste instantie zo ‘gewoon’ lijken, worden in een compleet ander daglicht geplaatst door de heren. In de eerste aflevering schuiven regisseur Frans Weisz en zijn acteurszoon Geza Weisz aan.

Vanaf zaterdag 1 maart bij RTL 4 om 22:25.