Terugkijken: Jan Jaap van der Wal bij Pauw & Witteman

The Tonight Show van Jimmy Fallon komt naar Nederland. De afleveringen van deze dagelijks Amerikaanse NBC-hit zijn één dag na de uitzending in Amerika te zien op Nederland 3. Pauw & Witteman spraken over de show van Fallon met Jan Jaap van der Wal.

The Tonight Show van Jimmy Fallon komt naar Nederland. De afleveringen van deze dagelijks Amerikaanse NBC-hit zijn één dag na de uitzending in Amerika te zien op Nederland 3. Fallon presenteert op zijn eigenwijze, komische manier een show vol sketches, interviews, muziek en improvisaties. Hij ontvangt grote namen als Michelle Obama, Jude Law, Cameron Diaz, U2, Justin Timberlake en Lady Gaga. De met een Grammy onderscheiden band The Roots is de huisband van de Tonight Show. Pauw & Witteman spraken over de show van Fallon met Jan Jaap van der Wal. Kijk hier terug.