Bijzondere programmering september

De oude vertrouwde Comedytrainshows blijven uiteraard van donderdag t/m zaterdag en elke woensdag het Open Podium. Naast deze voorstellingen hebben we ook weer een aantal bijzondere dingen op het programma staan.

Eind augustus zijn de comedians weer opgeladen en terug van vakantie en beginnen we fris en fruitig aan een nieuw seizoen. De oude vertrouwde Comedytrainshows blijven uiteraard van donderdag t/m zaterdag en elke woensdag ontdekken we nieuw talent bij het Open Podium. Naast deze voorstellingen hebben we ook weer een aantal bijzondere dingen op het programma staan.

Zo hebben we de Amerikaanse comédienne Tig Notaro geboekt voor 3 september. Een van de beste stand-uppers volgens Louis CK. Tim Fransen en Peter Pannekoek dubbelen ter voorbereiding op het nieuwe theaterseizoen. Echt Gebeurd is weer terug, de eerste editie gaat over vlees en bloed. Ook presenteert Howard Komproe weer LULverhalen en we sluiten de maand als vanouds af met Martijn Koning die komt try-outen voor zijn nieuwe Sinterklaas Conference. Op 5 december wordt deze uitgezonden op Nederland 3.

Meer info en kaarten kun je vinden in de agenda.