Brainwash Festival met Jan Jaap van der Wal, Hans Sibbel en Tim Fransen

Op zaterdag 25 oktober vindt de eerste editie plaats van Brainwash Festival, het festival dat verdieping en vernieuwing biedt door middel van literatuur, filosofie, film, comedy, theater, wetenschap en muziek. Vrijwel de hele Amsterdamse Nes wordt voor één dag omgetoverd tot the place to be om de geest te verruimen en nieuwe ideeën op te doen.

Brainwash Festival wil mensen aan het denken zetten over de grote vragen van dit moment, zowel op persoonlijk als op maatschappelijk gebied. Hoe kunnen we de wereld op een eigentijdse wijze inrichten? Hoe geven we invulling aan ons eigen leven? Maar ook, hoe kunnen we beter omgaan met onze facebookfeed?

Aan Spinvis, Stine Jensen en het Nederlands Kamerkoor de eer om het festival om 1 uur ‘s middags te openen. Daarna kan je op de verschillende locaties workshops volgen, een filmpje pakken, theater bezoeken, de filosofische darkroom ingaan of een lezing bijwonen van de meest gerenommeerde filosofen.

Het programma ‘Dus Ik Ben’ in de grootste zaal van De Brakke Grond wordt gepresenteerd door Jan Jaap van der Wal en Stine Jensen. De grootste namen uit binnen- en buitenland, waaronder Hans Sibbel en Tim Fransen, vertellen hun beste idee voor een beter leven.

Meer info en kaarten op de website van Brainwash Festival.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=jrAVKp3gRgE autoplay:0]