Comedytrain International Presents

De komende maanden staan er internationale stand-up comedy avonden op het programma in aanloop naar ons jaarlijkse Comedytrain International Summer Festival. De afgelopen maanden hebben BJ Novak, Tig Notaro en Daniel Sloss opgetreden voor een uitverkochte zaal, en voor komende tijd hebben we ook een waanzinnige line-up. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt!

zo 1 & ma 2 feb – Michael Mittermeier
Michael zal op zondagavond in het Duits optreden en maandagavond in het Engels, om te laten zien waarom hij over de hele wereld wordt gelauwerd als een van de weinige die het comedyvak in twee talen beheerst. Zijn show Das Blackout was uitverkocht op het Edinburgh Fringe festival afgelopen jaar en trekt langs de grootste theaters in Duitsland. Op 1 en 2 februari bij ons!
 

zo 22 feb – David O’Doherty         
Alle Internationale acts worden zorgvuldig geselecteerd door de comedians van Comedytrain. Om de show van David hebben drie van onze comedians tijdens een trip naar Engeland zo hard moeten lachen dat er niets anders op zat dan te proberen hem naar Toomler te halen. Dat is gelukt! Deze bijzondere Ier is ondertussen wereldfaam aan het vergaren en komt, uiteraard met zijn keyboard, naar onze club.

[video: https://www.youtube.com/watch?v=TRHS0pN6oC0 autoplay:0]