Oudejaars Dolf Jansen online te zien

Dolfs oudejaarsvoorstelling De Nieuwsjager is 30 december vanaf 20:15 te zien op zijn website. 

Dolfs oudejaarsvoorstelling De Nieuwsjager is 30 december vanaf 20:15 te zien op zijn website

“De voorstelling is niet op televisie te zien”, legt Dolf uit. “Maar ik vind het wel leuk als mensen die om wat voor reden dan ook niet naar het theater zijn gekomen en het wel willen zien, er toch anderhalf uur plezier aan kunnen beleven.”

“De VARA heeft dit jaar Youp van ’t Hek gevraagd de Oudejaars op televisie te doen, en hij heeft al vaker bewezen het heel goed te doen op die plek”, legt Jansen uit. “Maar bij de commerciëlen voel ik me niet thuis. En ik zou het jammer vinden als de show helemaal verloren ging. Daarom leek dit mij een prima oplossing, gezien alle mogelijkheden die nieuwe media tegenwoordig bieden.”