de LULverhalen 2015 vanaf maart in de theaters: line-ups bekend!

Howard Komproe gaat vanaf maart weer de theaters in met zijn succesvolle concept ‘de LULverhalen’. Onder zijn leiding ziet je elke keer drie totaal verschillende mannen. Bekende grapjassen, schrijvers, opiniemakers, tv & radio personalities en zelfs totaal onbekende snuiten.

Howard Komproe gaat vanaf maart weer de theaters in met zijn succesvolle concept ‘de LULverhalen’. Onder zijn leiding ziet je elke keer drie totaal verschillende mannen. Bekende grapjassen, schrijvers, opiniemakers, tv & radio personalities en zelfs totaal onbekende snuiten. Maar wel allemaal met een goed verhaal.

Weer van de partij zijn Jan Jaap van der Wal, Jan Heemskerk en Sjaak Bral. Nieuwkomers die zich hebben aangemeld zijn o.a. Eddy Zoëy, Daniel Boissevain, Dennis van der Geest, Art Rooijakkers, Erik van Muiswinkel, Frits Barend en Henkjan Smits. Vanaf 25 maart te zien door het land. Ook de line-ups zijn bekend. Kijk daarvoor op Twitter of op de website van het desbetreffende theater