24 seconden met…

Vanaf vanavond is de tweede reeks van ’24 seconden’ met te zien! Iedere dag ontvangt Stefan Pop 1 gast, in 1 ruimte, bijna een halve minuut. De eerste ontmoeting is met Peter Heerschop. In de vorige aflevering lukte het Peter niet om binnen 24 seconden binnen te komen maar hoe zal het deze keer lopen?

Vanaf vanavond is de tweede reeks van ’24 seconden’ met te zien! Iedere dag ontvangt Stefan Pop 1 gast, in 1 ruimte, bijna een halve minuut. De eerste ontmoeting is met Peter Heerschop. In de vorige aflevering lukte het Peter niet om binnen 24 seconden binnen te komen maar hoe zal het deze keer lopen?

Maandag 16 februari: Peter Heerschop II
Dinsdag 17 februari: Art Rooijakkers
Woensdag 18 februari: Frank Evenblij
Donderdag 19 februari: Dolf Jansen
Vrijdag 20 februari: Fatima Moreira de Melo
Zaterdag 21 februari: Theo Maassen

Om 20:28 op HumorTV.

Stefan live zien? Op dinsdag 28 april dubbelt hij met Theo Maassen!

[video: https://www.youtube.com/watch?v=VrdBjeHYyCw autoplay:0]