Aflevering 7 Noord Zuid terugkijken

Patrick Laureij speelt rechercheur Dennis in de misdaadserie Noord Zuid. Elke vrijdag op NPO 1 om 20:30.

Patrick Laureij speelt rechercheur Dennis in de misdaadserie Noord Zuid. In aflevering 7 trekt Plesman één lijn met OVJ Veronique: de zaak Elsie en Goran wordt opgelegd. Dana gaat desondanks door met het onderzoek en ondervraagt Julia, de dochter van Eduard van Looy zakenadvocaat en partner van haar ex man Wouter. Dana onderzoekt ook het auto-ongeluk van Simone van Dongen. Haar auto blijkt te zijn gesaboteerd. Steven gaat naar het restaurant waar Amber met haar nieuwe vriend zit te eten en heeft zichzelf niet in de hand. Roos neemt Nanouk in vertrouwen over haar liefde voor haar lover Jelle. Marco wordt door zijn criminele baas Theo onder druk gezet om een ripdeal uit te voeren.

Elke vrijdag op NPO 1 om 20:30.