Roué bij BEMM comedy in Utrecht

Op zondag 26 april presenteert Jandino Asporaat Bemm Comedy in Jaarbeurs Utrecht. Samen met talentvolle en welbefaamde comedians zal hij een spetterende middag,- en avondshow neerzetten. Hierbij krijgen ook aanstormende talenten de kans om op het podium te schitteren.

Op zondag 26 april presenteert Jandino Asporaat Bemm Comedy in Jaarbeurs Utrecht. Samen met talentvolle en welbefaamde comedians zal hij een spetterende middag,- en avondshow neerzetten. Hierbij krijgen ook aanstormende talenten de kans om op het podium te schitteren.
Jandino nodigt niemand minder uit dan de cabaretiers Roué Verveer en Anuar. Naast deze grote namen, zullen de talentvolle Aries, Jelle Bril en Bert Kleiweg de line up versterken. Behalve deze acts wordt er nog een open spot via social-media vergeven. De winnaar van deze actie mag zijn comedy set ter uitvoering brengen tijdens BEMM Comedy. Je wint deze set door op Facebook de flyer van BEMM te delen en jouw motivatie voor deze kans daaraan toe te voegen. Vergeet daarbij niet BEMM Comedy te taggen. De comedian die de meeste “likes” ontvangt, wint deze spot!

Meer info en kaartverkoop