Comedytrain op de Uitmarkt

Van 28 t/m 30 augustus vindt de 38e editie van de Uitmarkt plaats op en rondom het Museum- en Leidseplein. Drie dagen lang kun je op verschillende podia gratis optredens bekijken. Zoals elk jaar zijn daar ook optredens van comedians van Comedytrain te zien. Ze spelen een gedeelte van hun solovoorstelling van komend seizoen.

Van 28 t/m 30 augustus vindt de 38e editie van de Uitmarkt plaats op en rondom het Museum- en Leidseplein. Drie dagen lang kun je op verschillende podia gratis optredens bekijken. Zoals elk jaar zijn daar ook optredens van comedians van Comedytrain te zien. Ze spelen een gedeelte van hun solovoorstelling van komend seizoen. Deze editie allemaal op de zaterdag:

13:30 Peter Pannekoek Zacht van binnen in DeLaMar Theater

14:00 Tim FransenHet failliet van de moderne tijd in Theater Bellevue (Grote zaal)

14:30 Dolf JansenHardverwarmend in DelaMar Theater

16:00 Daniël Arends Carte Blanche in Theater Bellevue (Grote zaal)

Meer informatie is te vinden op de website van de Uitmarkt.