Theo Maassen 24 uur met Thomas Acda

Afgelopen zondagavond was de uitzending van 24 uur met… Thomas Acda. 

Afgelopen zondagavond was de uitzending van 24 uur met… Thomas Acda

Over deze aflevering:

Bijna twintig jaar lang vormden hij samen met Paul de Munnik het beroemdste popduo van Nederland. Thomas Acda beschikt over meerdere talenten, hij is cabaretier, zanger, acteur en sinds kort ook schrijver. Hij regisseerde zijn eerste film Fake, schreef zijn debuutroman Onderweg met Roadie en is aankomend jaar te zien in de nieuwe Nederlandse speelfilm De Zevende Hemel.

Thomas lijkt met schrijven en acteren over het beruchte zwarte gat gesprongen te zijn of is dat slechts schijn? En mist hij de schijnwerpers van het concertpodium meer dan al die activiteiten doen vermoeden? Een 24 uur met een blik op het verleden, heden én de toekomst.​