Jan Jaap in toneelvoorstelling Not The Tommy Cooper Story

Jan Jaap van der Wal staat momenteel in het theater met René van ’t Hof in de tragikomische voorstelling ‘Not the Tommy Cooper Story’. Een muzikale komedie over de droefheid van de humor. Op zaterdag 27 februari is de première in Theater ’t Vrijthof in Maasticht.

Jan Jaap van der Wal staat momenteel in het theater met René van ’t Hof in de tragikomische voorstelling ‘Not the Tommy Cooper Story’. Een muzikale komedie over de droefheid van de humor. Op zaterdag 27 februari is de première in Theater ’t Vrijthof in Maasticht. Meer info en speellijst op de website van Toneelgroep Maastricht.

Vandaag verscheen in een interview in de Volkrant, hier te lezen via Blendle. Vorige week zaten ze bij Matthijs van Nieuwkerk aan tafel.

[video:https://youtu.be/Ch3_-QaJCTU autoplay:0]