DVD-box Daniël Arends vanaf vandaag in de winkel

De eerste vier soloprogramma’s van Daniël Arends zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op DVD, met bonusdisc!

De eerste vier soloprogramma’s van Daniël Arends zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op DVD, met bonusdisc!

– Joko 79: Daniël Arends herinnert ons eraan waarom u eigenlijk naar het theater gaat; biedt troost, stelt vragen en geeft antwoorden. Uiteraard met veel humor, muzikaliteit en een haast ongehoorde charme. Maar met nog veel meer dan dat. Omdat het kan. En omdat het moet. Daniël Arends is de overtuigende winnaar van Cameretten 2006. In een uitverkocht Luxor te Rotterdam sleepte hij naast de juryprijs ook de publieksprijs in de wacht. ‘Joko 79’ is het eerste soloprogramma van Daniël Arends

– Geen Excuses: Daniël neemt je in zijn tweede theaterprogramma mee naar een wereld waar zijn wetten gelden. Balancerend op de grens van sympathie, hard maar eerlijk. Zegt waarheden die je eigenlijk niet wil horen. Maakt grappen waar je eigenlijk niet om durft te lachen. Komt er mee weg door een overvloed aan charme.

– Blessuretijd: In ‘Blessuretijd’ hekelt hij dat we alles volgens het boekje doen. Geboren worden, naar school, vervolgens studeren, werken en met kerst naar de schoonfamilie. Zoals het hoort. Maar wat gebeurt er als de druk wordt opgevoerd? Wie houden zich staande als we de lieve vrede de oorlog verklaren?

– De zachte heelmeester: De zachte heelmeester is het baanbrekende programma van Daniël Arends. Zijn vorige twee shows werden genomineerd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop. Grappig, innemend en expressief, maar ook onpeilbaar, scherp en verwarrend. Daniël wordt alom – in de wandelgangen en daarbuiten – beschouwd als De Grote Belofte, dan wel Het Aanstormende Talent

– Bonusdisc: Met de volledige uitzending van 24 uur met… Theo Maassen sluit zichzelf 24 uur lang op met Daniël Arends. Ook op deze disc het optreden dat Daniël in 2006 gaf in de Amsterdamse comedyclub Toomler.