Opnames bijwonen Collectief Geheugen

Komend najaar is er een nieuw seizoen van Het Collectief Geheugen te zien op RTL4. Onder leiding van Chantal Janzen blikken cabaretiers Jan Jaap van der Wal en Diederik Ebbinge terug op de meest spraakmakende, bijzondere, gênante, komische, en trotse momenten uit onze vaderlandse geschiedenis.

Komend najaar is er een nieuw seizoen van Het Collectief Geheugen te zien op RTL4. Onder leiding van Chantal Janzen blikken cabaretiers Jan Jaap van der Wal en Diederik Ebbinge terug op de meest spraakmakende, bijzondere, gênante, komische, en trotse momenten uit onze vaderlandse geschiedenis. Jan Jaap en Diederik zullen beiden, met een wekelijks wisselende (bekende) gast, gepassioneerd bepleiten waarom een bepaald fragment, gebeurtenis of voorwerp, wel of niet in ons collectief geheugen behoort te zitten.

Je kunt nu tickets kopen om bij de opnames te zijn. Op zaterdag 29 oktober om 16:00 is Peter Pannekoek en van de gasten! 
En hier nog een oproepje op Facebook.