Stuk in NRC over Micha’s voorstelling Ergens Anders

Micha Wertheim was tijdens zijn laatste show Ergens Anders ergens anders. Lees hier een stuk over de show en reacties daarop. In maart 2017 volgt Iemand Anders.

Micha Wertheim was tijdens zijn laatste show Ergens Anders ergens anders. Lees hier een stuk over de show en reacties daarop. In maart 2017 volgt Iemand Anders.

Over de voorstellingen:

Na vijftien jaar comedy en cabaret leek het Micha Wertheim tijd voor iets anders.
Daarom maakt hij in het seizoen 2016/2017 twee voorstellingen in kleine zalen; Te beginnen met Ergens Anders en daarna Iemand Anders.

Voor beide voorstellingen is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Maar bedenk voor je kaartjes koopt; het wordt echt iets anders en Micha zelf lijkt er ook nog niet helemaal gerust op;

Wordt het lachen of heel dramatisch? Gaat het publiek tevreden naar huis of juist zwaar teleurgesteld? Daarover durven wij geen uitspraak te doen. Het wordt in iedergeval iets heel anders. Fans die liever niet willen zien hoe Micha zich vertilt aan één of ander pretentieus experiment, kunnen daarom beter thuisblijven. Als is er dan een heel kleine kans dat je achteraf spijt hebt dat je toch iets hebt gemist. Maar wat dat iets is, daar over tast Het Genootschap voorlopig in het duister.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=bM9oeLkgEhk autoplay:0]