René van Meurs teamcaptain in tweede seizoen rare jongens

Onder leiding van Valerio Zeno gaan cabaretiers en comedians in wisselende samenstelling de strijd met elkaar aan in een gloednieuw seizoen van de comedyquiz Rare Jongens.

Onder leiding van Valerio Zeno gaan cabaretiers en comedians in wisselende samenstelling de strijd met elkaar aan in een gloednieuw seizoen van de comedyquiz Rare Jongens. De Teamcaptains dit seizoen zijn Leo Alkemade en René van Meurs en ze zullen leiding gaan geven aan o.a. Nabil Aoulad Ayad, Jelle de Beule, Rob Scheepers, Fuad Hassen, Martijn Hillenius en Jasper van der Veen. Samen met historicus Bart Gielen zoomen zij in op 7000 jaar gekkigheid van de mens.

Rare Jongens is vanaf 30 oktober iedere maandagavond te zien om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3. Meer info is te vinden op de website van BNN.