Janneke de Bijl wint de 52ste editie van Cameretten 2017!

Janneke heeft zojuist in een bomvol Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam de jury- en publieksprijs van de 52e editie van Cameretten gewonnen!

Janneke heeft zojuist in een bomvol Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam de jury- en publieksprijs van de 52e editie van Cameretten gewonnen! In de finale nam Janneke het op tegen Andries Tunru en Mark Waumans. De jury over Janneke: ”Janneke de Bijl typeert zich als ‘net niet gezellig’. Dat is de sterke, zelfverzekerde opening van een fijne voorstelling. Hoewel ze vooral sombere gedachten laat horen is haar toon juist erg fris en het materiaal bijna continu van een hoog niveau. Janneke speelt soepel, voelt zich duidelijk thuis op het podium en durft de tijd te nemen. Ze blijft altijd rustig, ook als een gesprekje met de zaal niet direct het gewenste resultaat oplevert. Daardoor heb je als publiek het idee in goede handen te zijn’’.

Janneke en de andere finalisten zijn tot half mei 2018 te zien met de Cameretten Finalistentournee.
Data: http://cameretten.nl/agenda/