Toomler dicht tot en met zondag 15 maart 2020

In verband met de nieuwe richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus zijn we genoodzaakt om alle voorstellingen in Toomler in ieder geval tot en met zondag 15 maart 2020 te annuleren.

De bezoekers zullen per sms en email op de hoogte worden gesteld en het volledige aankoopbedrag zal worden terugbetaald.

De bezoekers voor de voorstellingen na 15 maart 2020 zullen in de komende dagen op de hoogte worden gebracht.

We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. We volgen daarbij de richtlijnen en adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Meer informatie over het coronavirus staat op de website van het RIVM. Daar lees je ook wat je kunt doen om verspreiding van het virus te voorkomen.

FAQ

Gaan de voorstellingen door?

De voorstellingen tot en met zondag 15 maart 2020 zijn geannuleerd. De bezoekers zullen het volledige aankoopbedrag retour krijgen. De bezoekers voor de voorstellingen daarna zullen komende dagen op de hoogte worden gebracht via en email en sms.

Mag ik mijn kaarten retourneren vanwege het virus?

Voor alle bezoekers met toegangskaarten voor de voorstellingen tot en met zondag 15 maart 2020 zullen we het volledige aankoopbedrag retourneren. Mocht je in bezit zijn van kaarten na die datum en je wilt ze annuleren stuur dan een mailtje naar reserveringen@toomler.nl.