Theo en Tim in Toomler

Theo Maassen en Tim Fransen komen op zondag 30 augustus naar hun eigen club om de balans op te maken van hun nieuwe bevindingen. Ze zijn druk bezig geweest en hebben gloednieuw materiaal waarvan ze ieder 40 minuten komen try-outen.

Theo wil vooral zijn thuissituatie ontvluchten en weer eens onder de mensen zijn. Hij komt orde creëren in zijn chaos en vage hersenspinsels verpakken in concrete grappen.

Tim Fransen zal op deze avond nieuw materiaal uitproberen voor zijn nieuwe voorstelling De mens en ik. Homo sapiens hebben we onszelf genoemd, oftewel: de wijze mens. Tim Fransen vraagt zich af of we werkelijk zo wijs zijn als we zelf willen geloven. 

Theo en Tim zullen twee voorstellingen spelen op zondag 30 augustus.
De kaartverkoop start vrijdag 14 augustus om 12:00 uur via:
Zondag 30 augustus 17:00 uur
Zondag 30 augustus 20:00 uur