coronamaatregelen

UPDATE CORONA:

14-01-2022 20:00 uur
Helaas moeten we naar aanleiding van de laatste persconferentie Toomler tot en met dinsdag 25 januari 2022 gesloten houden. We hopen dat de maatregelen impact hebben en dat we bij de volgende persconferentie positief nieuws krijgen. 

Ik had kaartjes gekocht voor een voorstelling die niet doorgaat, wat nu?
Gasten die kaartjes hadden voor de geannuleerde voorstellingen zullen een tegoed ontvangen waarmee ze voor een nieuwe voorstelling weer kaartjes kunnen bestellen. Ze zullen via de mail instructies ontvangen. 

Houd onze site en social media in de gaten voor het laatste nieuws.

Mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag via reserveringen@toomler.nl.

Bedankt voor jullie geduld en begripvolle reacties!

Met vriendelijke groeten,
Team Toomler/Comedytrain