Echt Gebeurd: Voor het geld

Bij de opnames van de podcast Echt Gebeurd vertellen mensen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over iets dat ze zelf hebben meegemaakt. Ook leest er maandelijks iemand voor uit zijn of haar puberdagboek. De presentatie is in handen van Paulien Cornelisse of Micha Wertheim.

Toomler gaat om 15:00 open. Voor meer info en verhalen uit vorige edities: www.echtgebeurd.net.


Het poetsen van schoenen, het knuffelen van paarden, het dichtknijpen van een oogje: je kunt het zo gek niet bedenken of je kan het omruilen voor geld. Echt Gebeurd gaat met jou voor het geld.

Kom luisteren naar hoe een pas afgestudeerd pianist overal waar hij kon, speelde, inclusief bij Teasers op het Damrak. Luister naar het verhaal van vrouw die bij de klantenhelpdesk van KPN werkte en verliefd werd op een boze klant. Naar de trots die een verteller voelde toen zij de beurs uitliep en besloot niet meer terug te komen. En naar het verhaal van een student die als vakantiekracht bij de slager om de hoek ging werken, maar het malen van gehakt zo leuk vond dat hij zijn studie econometrie stopte en een eigen slagerij begon.

Ook: luister naar hoe een erfenis van een onbekende oudoom een hele familie uiteen reet. Naar hoe een vrouw nooit om geld gaf, totdat de deurwaarde haar bank, televisie, laptop, boxspring en eetkamerstoelen op kwam halen. En hoe een verteller zich afkeerde van geld en jarenlang leefde van wat hij kreeg of vond op straat.

Prijs: € 12,50 (exclusief € 1,50 servcekosten)