Echt Gebeurd: Hier ver vandaan

Bij de opnames van de podcast Echt Gebeurd vertellen mensen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over iets dat ze zelf hebben meegemaakt. Ook leest er maandelijks iemand voor uit zijn of haar puberdagboek. De presentatie is in handen van Paulien Cornelisse of Micha Wertheim.

Toomler gaat om 15:00 open. Voor meer info en verhalen uit vorige edities: www.echtgebeurd.net.


Wie verre reizen maakt, kan veel verhalen. Echt Gebeurd gaat op 12 oktober met jou ergens naar toe, hier ver vandaan.

Kom luisteren naar een verhaal over een fantastische zeiltocht op de Stille Zuidzee, en over hoe die veranderde in een barre overlevingstocht door een plots opstekende buikgriep. Hoor over een lang gedroomde emigratie naar Australië, en over de noodgedwongen terugkeer naar huis. Leef mee met een verteller die midden op een Alpenweitje erachter kwam dat ze eigenlijk helemaal geen advocaat wilt zijn, maar kapper.

Ook thuisblijfverhalen zijn te horen: het verhaal van een ouder die zich moest bedwingen niet zijn dochter achterna te reizen toen zij voor het eerst alleen op vakantie ging (naar Terschelling). Of het verhaal van een vrouw die zich mijlen ver weg voelde, terwijl ze toch thuis zat, met hond, kat, partner en kind naast haar op de bank.

Prijs: € 12,50 (excl. € 1,50 servicekosten)