Echt Gebeurd: Slechte beslissing

Bij de opnames van de podcast Echt Gebeurd vertellen mensen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over iets dat ze zelf hebben meegemaakt. Ook leest er maandelijks iemand voor uit zijn of haar puberdagboek. De presentatie is in handen van Paulien Cornelisse of Micha Wertheim.

Toomler gaat om 15:00 open. Voor meer info en verhalen uit vorige edities: www.echtgebeurd.net.


Thema: Slechte beslisssing
Ieder goed verhaal begint met een slechte beslissing. Echt Gebeurd gaat graag mee naar dat punt in je leven waarin je dacht, ‘ja nu kies ik het juiste.’ Maar het toch even anders uitpakte. 
Kom vertellen over hoe je je gezin verliet voor die sexy barrista met bruine krullen en.. en, (nee dat was het dan toch wel, uiteindelijk.) Hoe je besloot je baan op te geven, je huis te verkopen, je spaargeld op te nemen, allemaal om dat droompension op te richten in Zuid-Frankrijk, maar niet helemaal goed had uitgezocht of er eigenlijk wel toeristen, (of gewoon, überhaupt mensen) komen in dat gebied. Hoe je een schattig straathondje meenam uit Spanje en er een paar maanden later achter kwam dat het beest ook genen had van de Mastíff. Hoe je de helft van je vermogen in fokkeraandelen belegde.

Deze voorstelling is helaas helemaal uitverkocht