Echt Gebeurd: Aan en uit

Bij de opnames van de podcast Echt Gebeurd vertellen mensen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over iets dat ze zelf hebben meegemaakt. Ook leest er maandelijks iemand voor uit zijn of haar puberdagboek. De presentatie is in handen van Paulien Cornelisse of Micha Wertheim.

Toomler gaat om 15:00 open. Voor meer info en verhalen uit vorige edities: www.echtgebeurd.net.


Soms hebben we maar drie woorden nodig om een zeer complexe psychologische en buitengewoon uitputtende emotioneel-fysieke aangelegenheid, genaamd de liefde, helder te krijgen. Het is aan. Het is uit. Vaker is het één groot grijs gebied. Fijn voor Echt Gebeurd, want, voer voor verhalen.

Dus: kom luisteren naar het verhaal van een zevenjaar durende knipperlichtrelatie en hoe er een abrupt einde aan kwam. Of hoor over hoe een man wekenlang voor de spiegel oefende om het uit te maken met zijn vriendin, maar bij iedere ontmoeting toch zwichtte en uiteindelijk met haar trouwde. Hoor over in ieder stadje een ander schatje. Of over hoe een man ontdekte dat hij zo’n schatje was, maar dacht dat hij een volwassen relatie had.

Ook andere relaties kunnen aan of uit: kom luisteren naar het verhaal hoe het uitging met een beste vriend, een vader, een moeder, een zus of cavia. En hoe het weer aansprong.

Uitverkocht! De volgende editie is op zondag 15 maart. Thema: Voor het geld.