Echt Gebeurd: Aan tafel

Bij de opnames van de podcast Echt Gebeurd vertellen mensen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over iets dat ze zelf hebben meegemaakt. Ook leest er maandelijks iemand voor uit zijn of haar puberdagboek. De presentatie is in handen van Paulien Cornelisse of Micha Wertheim.

Toomler gaat om 15:00 open. Voor meer info en verhalen uit vorige edities: www.echtgebeurd.net.


Hè fijn, de feestdagen komen er weer aan! Met z’n allen gezellig rond de tafel, smullend van de kalkoen, latkes, ci en oliebollen. Vrede op aarde. Gelukkig Nieuwjaar. Voor iedereen. Amen. Of toch niet?  
Even voor de goede orde: statisch gezien scheiden de meeste stellen rond de feestdagen en overlijdt zo’n 10 procent van de mensen die dat jaar overlijden, rond Nieuwjaar en is vergiftiging doodsoorzaak nummer 3. Dat laatste hebben we verzonnen. Maar als je ooit bedorven vlees hebt gegeten bij de koningin of in de McDonalds hebt gewerkt voor een verschrikkelijke baas, ook dan ben je welkom. Net als de kok van het drie sterren restaurant, de pannenwasser, de ober en de diëtist die zelf op dieet moest.
Voer voor Echt Gebeurd dus. We zoeken verhalen over gebroken serviezen, koken op een cruiseschip en tafelen met monniken in het klooster.  

Entree € 15,- (excl. € 1,50 servicekosten)