Echt Gebeurd: Mediterranee

Bij de opnames van de podcast Echt Gebeurd vertellen mensen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over iets dat ze zelf hebben meegemaakt. Ook leest er maandelijks iemand voor uit zijn of haar puberdagboek. De presentatie is in handen van Paulien Cornelisse of Micha Wertheim.

Toomler gaat om 15:00 open. Voor meer info en verhalen uit vorige edities: www.echtgebeurd.net.


Als de zomer eraan komt verlangen we naar Zuid-Frankrijk, Monaco, Marokko, Turkije, Israël, Portugal en al die andere landen waar de zee en de lucht blauw zijn. Maar los van vakantieverhalen zijn we ook benieuwd naar de verhalen waar deze zee geen vakantieparadijs is, maar een levensgevaarlijke oversteek naar een welvarend Europa.

Ook verhalen over verre huwelijksfeesten waar alles uit de hand liep, familiebezoeken die toch anders liepen dan je had gedacht, ouders die altijd spraken over teruggaan, maar dat nooit deden, zijn welkom. Verhalen over dat ene tweede thuis, of dat nu een huisje in Nice is of een heel dorp in het Rifgebergte. Maar als je ooit een mediterrane catering begon en toen failliet ging, omdat alle olijven bedierven, zijn we natuurlijk ook geïnteresseerd. 

Ticket: € 15,- (excl. € 1,50 servicekosten)