Echt Gebeurd: Pubers

Bij de opnames van de podcast Echt Gebeurd vertellen mensen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over iets dat ze zelf hebben meegemaakt. Ook leest er maandelijks iemand voor uit zijn of haar puberdagboek. De presentatie is in handen van Paulien Cornelisse of Micha Wertheim.

Toomler gaat om 15:00 open. Voor meer info en verhalen uit vorige edities: www.echtgebeurd.net.


Achjee. Pubers. Gruwel voor de leraar handarbeid met het bloemenshirt en het paarse brilletje. Goud voor schrijvers, muzikanten en filmmakers. Want is de pubertijd niet de meest dramatische periode uit het leven van zowel ouder als kind? Eerste kus, eerste stomp op je neus, eerste onvervalste blik op je ouders.

Misschien had je wel een affaire met je leraar biologie, of had je een affaire met je buurmeisje terwijl je helemaal niet op vrouwen viel. Misschien emigreerde jullie net toen 13 was, of las je vader in de dagboek dat je al lang aan de drugs was.

Bij “Pubers” zoeken we naar verhalen van en over de pubertijd. Verhalen van inmiddels verjaarde pubers, mensen die met pubers werken, of het nu de ouders zijn of de leraar en natuurlijk naar de helden zelf. 

Entree: € 15,- (excl. € 1,50 servicekosten)