Echt Gebeurd: Verhuizen

Bij de opnames van de podcast Echt Gebeurd vertellen mensen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over iets dat ze zelf hebben meegemaakt. Ook leest er maandelijks iemand voor uit zijn of haar puberdagboek. De presentatie is in handen van Paulien Cornelisse of Micha Wertheim.

Toomler gaat om 15:00 open. Voor meer info en verhalen uit vorige edities: www.echtgebeurd.net.


Wie thuisblijft maakt niets mee. Wie verhuist weet dat er iets gaat gebeuren. Iedereen is wel een keer verhuisd. Al was het maar de keer dat je op kamers ging. Maar ook de dag dat je naar het bejaardenhuis vertrekt kan er natuurlijk flink inhakken. Om nog maar te zwijgen over je moeder die niet naar het bejaardenhuis wilde, en hoe je het toch hebt doorgezet. 

In deze Echt Gebeurd willen we het hebben over inpakken en uitpakken, buren die alles verpesten en natuurlijk die grote liefde die het uitmaakte op ‘t moment dat je het koopcontract tekende. Laat ons weten hoe je na een mislukte emigratie weer terugkeerde naar Nederland of hoe al je spullen verloren gingen door een schipbreuk. Maar als je nog steeds in het huis woont waar je tachtig jaar geleden werd geboren, willen dat verhaal eigenlijk ook wel horen.

Ticket: € 15,- (excl. € 1,50 servicekosten)