Dubbelprogramma Rayen Panday en Stefan Pop

In verband met de nieuwe maatregelen vanuit de overheid met betrekking tot het coronavirus zijn we genoodzaakt om Toomler in ieder geval tot en met 10 november 2020 te sluiten. Hierdoor moeten we de show waarvoor je kaartjes hebt annuleren. We storten het volledige aankoopbedrag terug (binnen uiterlijk 15 werkdagen) en hopen je binnenkort weer in Toomler te mogen ontvangen. Via onze site en social media zullen we je op de hoogte houden van onze plannen vanaf 10 november.

Gaat de show door?
Nee, helaas niet. Alle shows tot en met 10 november 2020 zijn geannuleerd.

Krijg ik mijn geld terug?
Ja, we zullen er alles aan doen om het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk terug te storten. Het geld zal over uiterlijk 15 werkdagen op je rekening staan.

Kan ik kaartjes kopen voor een latere datum?
Nog niet, we zullen de maatregelen vanuit de overheid moeten afwachten om onze programmaplanning vanaf 10 november in te richten. Houd onze site en social media in de gaten voor het laatste nieuws.

Mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag via reserveringen@toomler.nl.

Hopelijk tot snel in Toomler.


Comedyvrienden Rayen en Stefan gaan dubbelen in Toomler!

Beide mannen zitten vol inspiratie en komen naar hun eigen club om te try-outen. Ze hebben met veel plezier samengewerkt aan verschillende projecten dus de Comedytrainvrienden kunnen niet wachten om samen te gaan dubbelen.

Rayen is niet te stoppen. Na zijn vier shows en internationale successen is hij volop bezig met zijn vijfde show Trigger. Rayen staat bekend om de herkenbaarheid van zijn verhalen, persoonlijke touch en muzikaliteit.

Stefan (bedenker van Klikbeet) overstroomt met nieuwe ideeën die om een podium vragen. De teller van Klikbeet views online staat op dit moment al op 32 miljoen views, dus de kans dat men Stefan van zijn sketches kent is tegenwoordig groter dan van zijn stand-up. Maar hij staat te popelen om zijn nieuwe ideeën op het podium te proberen.

Landelijke theatertours zijn de mannen niet onbekend, maar niets is zo vertrouwd als hun eigen club Toomler. Ze spelen ieder 45 minuten met bestaand en nieuw materiaal.

Kom zondag 8 maart naar Toomler voor deze dubbel!