Echt Gebeurd: 112

Bij de opnames van de podcast Echt Gebeurd vertellen mensen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over iets dat ze zelf hebben meegemaakt. Ook leest er maandelijks iemand voor uit zijn of haar puberdagboek. De presentatie is in handen van Paulien Cornelisse of Micha Wertheim.

Toomler gaat om 15:00 open. Voor meer info en verhalen uit vorige edities: www.echtgebeurd.net.


Het moment dat jij of iemand 112 intikt op de telefoon weet je dat je midden in een goed verhaal zit. Daarom moeten we het bij Echt Gebeurd ook maar eens hebben over uitslaande brand en loeiende sirenes. Maar ook als je een keer achterin een politieauto terecht kwam, willen we graag horen hoe dat afliep. 

Dus alle brandstichters, ambulancebroeders, huisartsen, gevallen glazenwassers, gegijzelde winkelpersoneelsleden en politieagenten zijn welkom. Maar als je ooit een hele familie uit een te water geraakte auto hebt gered, zonder dat 112 gedraaid werd, horen we ook graag jouw verhaal. Kom vertellen over hoe je met een vriend een klein vuurtje maakte aan de rand van het bos, maar ineens het korenveld van je vader zag branden.

Het thema is verzonnen door Shanti Udo de Haes. Zij heeft de tweede plaats gewonnen in de ‘Echt Gebeurd Verzin-het-thema-wedstrijd’. Zij wint ook twee kaartjes naar haar eigen editie.  

Ticket: € 15,- (excl. € 1,50 servicekosten)