Echt Gebeurd: Beroemde mensen

Bij de opnames van de podcast Echt Gebeurd vertellen mensen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over iets dat ze zelf hebben meegemaakt. Ook leest er maandelijks iemand voor uit zijn of haar puberdagboek. De presentatie is in handen van Paulien Cornelisse of Micha Wertheim.

Toomler gaat om 15:00 open. Voor meer info en verhalen uit vorige edities: www.echtgebeurd.net.


Heb je ooit een beroemd persoon ontmoet en bleek het een ongelofelijke idioot, of bleek de beroemde persoon juist heel goed in bed, maar mocht je het niemand vertellen? Stond je zelf op het punt beroemd te worden, maar liep dat heel anders, of ben je een kwartier lang wereldnieuws geweest?

In deze Echt Gebeurd gaan we het hebben over Beroemde Mensen. De ideale gelegenheid om een keer uit de school te klappen over het koningshuis, of toe te geven dat je ooit werkte als paparazzo. Maar ook als je beroemd werd om een reden die je liever zo snel mogelijk zou vergeten, willen we graag je verhaal horen.    

Het thema is verzonnen door Dick Feld, de winnaar van de ‘Echt Gebeurd Verzin-het-thema-wedstrijd’. Hij wint twee kaartjes voor zijn eigen editie.  

Ticket: € 15,- (excl. € 1,50 servicekosten)