Echt Gebeurd: My Funny Valentine

Bij de opnames van de podcast Echt Gebeurd vertellen mensen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over iets dat ze zelf hebben meegemaakt. Ook leest er maandelijks iemand voor uit zijn of haar puberdagboek. De presentatie is in handen van Paulien Cornelisse of Micha Wertheim.

Toomler gaat om 15:00 open. Voor meer info en verhalen uit vorige edities: www.echtgebeurd.net.


Het fijne van liefdesverhalen is dat ze vaak verkeerd aflopen. Dus als jij de liefde van je leven dacht te hebben gevonden, maar het liep anders omdat hij er nog een heel gezin op na hield – kom het vertellen. Dacht je dat Tinder alleen voor korte seks was en zit je na een tinderdate nog steeds in die relatie, heb je nog herinneringen aan die vriendin van je moeder die jou ontmaagde en daarna deed of er niets aan de hand was? Ben je verliefd geweest op je leraar, of had je juist een relatie met een leerling? 

Kortom, alles over liefde, of die keer dat we onszelf wijsmaken dat het liefde was, willen we horen. En als je echt alleen een gelukkig romantisch verhaal hebt ben je ook welkom, al was het maar omdat die zo zeldzaam zijn.

Ticket: € 15,- (excl. € 1,50 servicekosten)