Echt Gebeurd: Vrienden

Bij de opnames van de podcast Echt Gebeurd vertellen mensen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over iets dat ze zelf hebben meegemaakt. Ook leest er maandelijks iemand voor uit zijn of haar puberdagboek. De presentatie is in handen van Paulien Cornelisse of Micha Wertheim.

Toomler gaat om 15:00 open. Voor meer info en verhalen uit vorige edities: www.echtgebeurd.net.


Soms zijn je vrienden je dierbaarste vijanden, en soms is je vijand ineens een vriend. Vriendschap zou makkelijk moeten zijn, maar dat is het lang niet altijd. Kom vertellen over hoe je een relatie begon met de vriendin van je beste vriend, of over hoe je besloot een bedrijf op te zetten met je beste vriendin. Over hoe kleine irritaties op vakantie enorme proporties aannamen. En over hoe je van een verkeerde vriendin afgekomen bent, op de middelbare school of veel later in je leven. Of, over een heel ander boeg: vertel over hoe je door je vrienden gered bent.

Kom vertellen of gewoon kijken en luisteren. Als je een verhaal hebt dan mail je naar echtgebeurd@toomler.nl. Ga voor meer info en fragmenten van eerdere edities op de site van Echt Gebeurd.

Toomler open: 15.00 uur