The Jeroen Leenders Experience

Ticket: € 12,70 (incl. servicekosten).

“In 2014 startte ik met The Jeroen Leenders Experience in Cafe The Joker in Antwerpen. Het doel was om elke maand een nieuw half uur à 45 minuten brengen. To push my limits. Een trap onder mijn eigen kont om te creëren, mijn angsten los te laten en mijn maximaal potentieel durven op te zoeken. Het spreekt voor zich dat falen inherent was en nog steeds is aan deze onderneming.

Niet altijd is het gehele optreden grappig in dit format. Het is net de bedoeling risico’s te durven nemen en te mogen falen. Een gevaarlijke onderneming maar als het lukt ontstaat er een magische verrassing, voor zowel mijzelf als het publiek… The Jeroen Leenders Experience zou je kunnen omschrijven als een live toegang tot de directe stream of consciousness in my head.

Nu is de tijd gekomen dit experiment ook buiten The Joker verder te zetten en wel in Toomler! Het opzoeken van nieuwe grenzen, het opzoeken van nieuw publiek. De shows zullen nooit hetzelfde zijn maar if you’re in to it zouden ze wel eens magisch kunnen zijn, ook voor mij. Want ik doe helemaal niets, alles gebeurt. If we only let it!” – Jeroen Leenders

Jeroen zal deze avond twee keer ongeveer 40 minuten optreden met een pauze tussendoor, een one-of-a-kind avond in Toomler!

Ticket: € 12,70 (incl. servicekosten).