Uitreiking Poelifinario & Neerlands Hoop a.s. zondag

Aanstaande zondag is de jaarlijkse uitreiking van de VSCD Cabaretprijzen in De Kleine Komedie. Ronald Goedemondt & Hans Sibbel zijn genomineerd voor de Poelifinario, cabaretprijs voor die theatermaker(s) met het meest indrukwekkende programma van het seizoen.

Aanstaande zondag is de jaarlijkse uitreiking van de VSCD Cabaretprijzen in De Kleine Komedie.

Genomineerd van Comedytrain dit jaar voor de Poelifinario, met juyquotes:

Ronald Goedemondt – De R van Ronald
“Het lijkt zijn missie om het publiek tot aan de laatste ziel te reduceren tot huilende hoopjes mens. Blitzkriegcabaret zoals nog niet eerder is vertoond. (…) Goedemondt zit bovenop de cabaret-Olympus.”

Hans Sibbel (Lebbis) – Het grijze gebied
“De kracht van Lebbis schuilt in de eenvoud. Hij pakt het publiek moeiteloos in met meningen die ze niet noodzakelijkerwijs delen, verhalen die ze niet per se willen horen. Lebbis is als cabaretier volledig af.”
 

De Poelifinario is de VSCD Cabaretprijs voor die theatermaker(s) met het meest indrukwekkende programma van het seizoen. De Neerlands Hoop is de VSCD Cabaretprijs voor die veelbelovende theatermaker(s) die het grootste toekomstperspectief heeft/hebben. De Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD) reikt de prijzen sinds seizoen 2002-2003 jaarlijks uit.